Samen erop uit om te fotograferen

Purmerend zoekt en ontmoet

Ik ben René een man van 59 jaar oud en vind het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Zo’n drie jaar geleden kreeg ik een hersenbloeding en is er veel weggevallen in mijn leven. Na de hersenbloeding heb ik voornamelijk last van mijn evenwicht. Sindsdien heb ik door het wegvallen van werk en de situatie rondom het coronavirus moeite om nieuwe contacten op te doen. Terwijl ik juist graag een praatje maak en mij prettig voel onder de mensen.

Eropuit gaan doe ik graag met mijn auto of scootmobiel en wie weet ooit weer op de fiets. Ik ga graag op stap met mijn spiegelreflex camera of wanneer de situatie rondom het coronavirus het toelaat een borreltje drinken op de Koemarkt. Ik zoek vooral iemand die het leuk vindt om zo nu en dan eens af te spreken. Vooral het contact wordt gemist.

Wie vindt het leuk om samen met René een uitstap te maken of gewoon eens af te spreken?

Ook een oproep plaatsen om nieuwe mensen te ontmoeten? Neem dan contact op met WelzijnWonenPlus.

Zou jij het leuk vinden om René te leren kennen? Neem dan contact op met WelzijnWonenPlus op 0299-426364 of purmerend@welzijnwonenplus.nl. Of Whatsapp naar: 06 307 635 42