Zorgt een week winter voor een hogere energierekening?

Grote kans dat u tijdens de afgelopen winter-van-een week uw thermostaat hoger heeft moeten zetten. Misschien niet direct aanleiding voor een veel hogere energierekening. Er zijn deze winter immers ook veel minder koude periodes geweest in vergelijk met andere winters. Maar … vorst en sneeuw zijn wel een goed moment om stil te staan bij de mogelijkheden hoe u kunt besparen op het energieverbruik in huis.

Corona draagt eraan bij dat we vaker en langer in huis zijn dan gewoonlijk. Daardoor ook kan het energieverbruik oplopen. Lampen branden vaker en langer, pc’s draaien overuren en ook de verwarming draait meer dan normaal.

Nieuwsgierig hoe door kleine aanpassingen in huis of veranderingen in gedrag het energiegebruik omlaag kan? Maak dan een afspraak met een energiecoach. Dit zijn door de Woonbond opgeleide vrijwilligers die u graag voorzien van handige tips. Een afspraak maken kan door te bellen naar het servicepunt van WelzijnWonenPlus op 0299-426364 (ma t/m vr 9.00-12.00 uur) of e-mail te sturen naar info@energiecoaches.nl