Vrienden van de wijkbus Wormerland

De ‘Vrienden van de wijkbus’ is een groep mensen die de wijkbus Wormerland een warm hart toedraagt. Met hun donaties leveren zij een bijdrage aan het onderhoud en onvoorziene kosten van bijv. reparaties. Zo kunnen wij de tarieven voor het vervoer met de wijkbus zodanig laag houden dat het voor iedereen betaalbaar blijft.
 

Word ook vriend van de wijkbus

Een vriend van de wijkbus worden kan al met een eenmalige donatie. U kunt ook jaarlijks een bedrag schenken. Wat u wilt!
Het gedoneerde geld van de ‘Vrienden van de wijkbus’ gebruiken wij voor het onderhoud van de bussen en de rolstoelliften. Ook de onvoorziene reparaties kunnen hiervan worden betaald en zijn wij aan het sparen voor vervanging (de bussen zijn niet meer de jongste). Hoe mooi zou het zijn als mede dankzij u wijkbus Wormerland nog heel lang blijft rondrijden en het betaalbaar blijft!

U kunt uw donatie overmaken op NL13 RABO 0148 7988 88 t.n.v. WelzijnWonenPlus o.v.v. ‘Vrienden van de wijkbus Wormerland’.
 
Sponsoring
Wilt u als bedrijf of organisatie de wijkbus steunen? Daar zijn we heel blij mee! Neem contact op met Ruud Zijp 06 382 58 324 voor de sponsortarieven.
 
Onderstaande sponsors prijken al met hun logo op onze bussen:
Bennis Uitvaart, Max Ketema Auto’s, Nadort Elektrotechniek, Schneider Autoschade, Espria ledenvereniging, Lassie.