Vacature consulent 24 uur

Vacature consulent 24 uur

VACATURE

Consulent 24 uur

WelzijnWonenPlus is een regionale welzijnsorganisatie met lokale binding in 7 gemeenten. Wij ondersteunen thuiswonende ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid bij praktische of sociale hulpvragen, zodat zij langer zelfstandig kunnen blijven wonen en de eigen regie behouden. Deze ondersteuning komt vanuit vrijwilligers uit de directe woonomgeving, die, net als wij, naar elkaar om willen kijken en er voor elkaar willen zijn. Met 22 gedreven professionals en meer dan 850 betrokken en enthousiaste vrijwilligers zetten wij ons in om dat te realiseren.

Voor uitbreiding van onze teams zijn we op zoek naar een consulent.

Wat ga je doen?

Als consulent ben je werkzaam in een klein, hecht team. Binnen dit team heb je je eigen verantwoordelijkheden, maar werk je ook veel samen. Je motiveert en stimuleert vrijwilligers, koppelt hulpvragers aan hulpgevers, je initieert activiteiten en bent altijd op zoek naar manieren om kwetsbare inwoners zo goed mogelijk te ondersteunen in het welzijn en het bevorderen van maatschappelijke zelfstandigheid. Je hebt affiniteit met mantelzorgondersteuning. Je onderhoudt een netwerk van professionals bij woningbouwcorporaties, gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties. Er is ruimte voor het bedenken en ontwikkelen van nieuwe initiatieven en projecten.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega die zich herkent in deze functie en enthousiast wordt van het werken in een organisatie die een maatschappelijk doel dient. Die affiniteit heeft met onze doelgroep en de welzijnssector, HBO werk- en denkniveau heeft (ervaring in de welzijnssector is een pre). Ben je empathisch, klantvriendelijk, initiatiefrijk, oplossingsgericht en zelfstandig? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken!

Wat bieden wij?

Een contract voor bepaalde tijd met intentie tot verlenging. Als professional bij WelzijnWonenPlus word je ingeschaald in schaal 8 van de CAO Sociaal werk. De CAO Sociaal werk biedt goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, loopbaanbudget en bovenwettelijke verlofuren. Een veelzijdige functie waarin ruimte is voor eigen initiatief, opleiding, ontwikkeling en flexibiliteit in werktijden en -dagen. Laptop en mobiele telefoon worden beschikbaar gesteld door de organisatie.

Stuur je motivatie en CV vóór 3 september a.s. naar info@welzijnwonenplus.nl. Bij geschikte kandidaten zullen wij echter eerder over gaan tot het voeren van gesprekken. Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met consulent Inge Mieremet, tel. 06 149 854 78. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.