Energiecoach

Een energiecoach komt bij de mensen thuis of door middel van een video gesprek. Met dit bezoek of gesprek, de behoeftes van de bewoner, de woning en de energie(jaar)nota geeft de energiecoach tips en advies op maat, speciaal voor deze woning. Dit kunnen slimme tips zijn of iets grotere investeringen. Het doel van het project is bewustwording van het energieverbruik en lagere woonlasten voor bewoners met behulp van laagdrempelige aanpassingen. Bovendien: de advisering door energiecoaches is gratis.

Handvatten
De energiecoach geeft handvatten om energie en geld te besparen, én dus ook een goede stap in de richting van een klimaatneutraal Purmerend.

Handige tips
Energiecoaches leggen op aanvraag en na afspraak huisbezoeken of video gesprekken af. Zij brengen energiebesparende producten mee om direct te kunnen laten zien wat een handig middel is om te besparen. Bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrippen of een spaarlamp. Aan de hand van een vragenlijst wordt het huis doorgenomen en komen er tips voor het energieverbruik en mogelijke besparingen.

Afspraak maken
Geld besparen, meer comfort in de woning én iets goeds doen voor het milieu? Ja? Boek een gratis energiecoach! Mail naar info@energiecoachpurmerend.nl of bel naar ons servicepunt elke werkdag van 09.00-12.00 uur via 0299 426 364.

Informatie
Meer weten over energie besparen? Kijk eens op www.duurzaam.purmerend.nl.

Promo energiecoach:

 

Alle diensten

Diensten

Hieronder een overzicht van de WelzijnWonenPlus diensten