Passie voor muziek

Een heer van 73 jaar heeft in 2018 te horen gekregen een spierziekte onder de leden te hebben. Als je nog volop in het leven staat en een groot muziekliefhebber bent dan staat je leven helemaal op zijn kop! Hij heeft sindsdien zijn altviool niet meer kunnen bespelen en ook het bezoeken van musea en concerten zit er helaas niet meer in.

Gelukkig heeft meneer een goed humeur en staat positief in zijn huidige leven. Hij wil graag zijn passie voor de klassieke muziek met iemand delen door bijvoorbeeld samen naar muziek te luisteren en daarover te praten. Of om door de cd’s-collectie te struinen, deze te herontdekken en herinneringen op te halen.  

Daarbij houdt meneer van een goed gesprek daar hij een brede algemene kennis heeft en een scala aan diverse interesses. Soms laat zijn spraak hem in de steek maar non-verbaal kan er evengoed een goede discussie op gang gebracht worden!

Bent u of ben jij diegene met passie voor muziek, wil je die graag delen met iemand die dezelfde passie voelt? En houd je ervan om eens een goede boom op te zetten? Neem dan contact met op met WelzijnWonenPlus op 0299-426364 of purmerend@welzijnwonenplus.nl. Of Whatsapp naar: 06 389 319 80

Ook een oproep plaatsen om nieuwe mensen te ontmoeten? Neem dan contact op met WelzijnWonenPlus.