Energiecoaches Landsmeer staan klaar!

November 2022

De energiecoaches van WelzijnWonenPlus Landsmeer hebben hun training succesvol afgerond.

Zij kunnen aan de slag bij de mensen thuis. In een een-op-een gesprek helpt de coach inzicht te geven in de energiekosten en het energieverbruik. De coach laat zien wat kleine maatregelen voor energiebesparing kunnen opleveren. Samen met de bewoner kijkt de coach waar besparing mogelijk is. Het advies is kosteloos.

De energiecoach staat klaar voor alle huishoudens in Landsmeer. Het maakt niet uit of men een koop- of huurwoning heeft.

Waardebon energiebesparende materialen voor kwetsbare huishoudens Voor de kwetsbare huishoudens stelt de gemeente Landsmeer ook een waardebon van € 40,00 beschikbaar. Deze bon kan bij Van Dijk’s Doe het Zelf ingeleverd worden om energiezuinige producten aan te schaffen.

Er is een beperkt aantal van deze waardebonnen beschikbaar. Zodoende wordt een beroep gedaan op Landsmeerders om de waardebon alleen te accepteren als zij moeite hebben om financieel rond te komen.

Maak voor een bezoek van een energiecoach een afspraak via energiecoach@welzijnwonenplus.nl of bel naar het servicepunt van WelzijnWonenPlus: 020 482 26 05 of kom langs op de Dr. M.L. Kingstraat 2b te Landsmeer. WelzijnWonenPlus is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 – 12.30 uur.