Een wandelingetje in de week zou al fijn zijn

Purmerend zoekt en ontmoet

Deze periode zijn er meerdere oproepen die min of meer dezelfde vraag hebben. Er is gekozen om een wat bredere oproep te doen en van daaruit gerichte matches te kunnen maken. Bij deze vraag wordt er wel gewerkt met een intakegesprek inclusief aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (gratis) en een inschrijving als vrijwilliger bij WelzijnWonenPlus.

Er is een grote vraag naar mensen die graag een rondje willen wandelen met iemand. Samen wandelen. Maar veelal een rondje met de rolstoel naar buiten.

Een dame zou heel graag wekelijks samen met iemand naar buiten gaan. Het hoeft niet ver te zijn. Iemand die met haar mee kan lopen om even een frisse neus te halen. Mevrouw loopt zelfstandig met een rollator, misschien op dagen dat mevrouw zich wat minder voelt een klein stukje met de rolstoel. Tijdens het wandelen een praatje en na afloop nog samen een kopje koffiedrinken zou de week voor mevrouw zeer veraangenamen. Mevrouw ontvangt bij voorkeur een vrouwelijke bezoeker.

Een heer zou wekelijks graag samen een klein rondje om gaan, meneer loopt zelfstandig. Even naar buiten en een gezellig praatje. De wandelingen zijn zeer kort, hooguit een kwartier.

Een dame wil graag naar buiten voor een ritje in de rolstoel. Misschien zo nu en dan in de rolstoel een winkel bezoeken of nieuwe kleding kopen.

Een dame wil graag een rondje rijden in haar zeer lichte rolstoel. Een extra rondje in de week zou heel prettig zijn voor haar. Mevrouw ontvangt bij voorkeur een vrouwelijke bezoeker.

Samen een rondje met de scootmobiel of bij slechter weer een praatje is voor een dame een fijne afleiding in haar week. Wie wil er met haar een ritje maken? Dit kan meerijdend op de fiets of zelf in een scootmobiel zijn.

Zou jij het leuk vinden om regelmatig een wandelingetje te maken. Neem dan contact op met WelzijnWonenPlus op 0299-426364 of purmerend@welzijnwonenplus.nl. Of Whatsapp naar: 06 307 635 42