Scootmobieltocht Twiske

Vorig jaar hebben we een hele mooie scootmobieltocht meegemaakt. Vanwege het succes wordt de tocht dit jaar ook georganiseerd. 

Op woensdag 11 september organiseren WelzijnWonenPlus Landsmeer en Oostzaan weer een scootmobieltocht door het Twiske. Een toertocht van ongeveer 18 kilometer. 

De toertocht begint om 13.15 uur vanuit een opstappunt in Landsmeer en in Oostzaan, onderweg zullen we elkaar ontmoeten en de tocht verder voortzetten. Een mooie tocht met een leuk parcours, genieten van het Twiske. In de pauze is er koffie en gebak bij Pannenkoek de Appel. Daar kunt u door Medipoint de scootmobiel laten keuren en kleine reparaties laten doen. Ongeveer om 17.00 uur komen we weer terug bij het startpunt.  

Denkt u na over een scootmobiel en wilt u het eens uitproberen, dan is daar de mogelijkheid voor. Zowel in Landsmeer als in Oostzaan kunnen wij een scootmobiel reserveren. U krijgt dan instructie en als dit prettig is begeleiding tijdens de rit.

U kunt zich aanmelden bij het servicepunt van WelzijnWonenPlus in Landsmeer 020 482 26 05 (ma, di, do, vrijdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en voor Oostzaan kunt u zich opgeven via telefoonnummer 06 233 57 304 Eigen bijdrage is € 8,- per persoon. 

Belangrijk: Bij heel slecht weer kan de organisatie besluiten om de toertocht te verplaatsen. 

Data komende activiteiten

  • woensdag 11 september 13.15 - 17.00 uur

Vrijwilliger formulier

    Bel me terug

      Ga naar de inhoud