Activiteiten Dag van de Mantelzorg 2020

De Dag van de Mantelzorg 2020 liep helaas anders dan wij hadden gehoopt. In verband met de extra maatregelen rondom Covid-19 én het tijdelijk sluiten van de horeca, hebben wij de festiviteit helaas uitgesteld. Maar van uitstel komt geen afstel, want een kans om u als mantelzorger in het zonnetje te zetten laten wij niet aan ons voorbij gaan. Juist in deze tijd!

Het duurt nog even, maar om alvast in uw agenda te noteren: zondag 28 maart 2021.

Aangezien deze datum ook de start is van de zomertijd, vinden wij dit een geschikt moment om u alsnog te trakteren op een gezellig en ontspannen moment.
In samenwerking met de Kerkhaen in Westbeemster verwelkomen wij u van harte voor een drive-through tussen 11.00 en 14.00 uur. Uiteraard met inachtneming van de dan geldende maatregelen. U wordt getrakteerd op een presentje. Een deel daarvan wordt geschonken door het personeel van uitvaartvereniging Associatie&IJmond.

Wij vragen u om zich aan te melden voor deze dag, dit om te voorkomen dat de parkeerplaats bij de Kerkhaen te vol wordt. Aanmelden graag voor 18 maart aanstaande. Dit kan per mail beemster@welzijnwonenplus.nl  of telefonisch op telefoonnummer 0299- 426 364. Uiterlijk 1 week voor de datum ontvangt u van ons een bevestigingsbericht.

In de tussentijd staat WelzijnWonenPlus natuurlijk voor u klaar. Neemt u gerust contact met ons op als wij kunnen meedenken over hoe uw mantelzorgtaak te verlichten, voor een luisterend oor of voor praktische ondersteuning.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0299 426 364 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 12.00 uur. Of stuur een e-mail naar: beemster@welzijnwonenplus.nl